I Support the Bring Them Back Campaign
ΕΦΤΙΑΞΑ FORUM. ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ... http://greekdownloads.forump.net/forum
'Create

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΥ


H Δήλωση Φόρου 2008 είναι ένα μοναδικό εργαλείο που σας επιτρέπει να υπολογίσετε με ακρίβεια το φόρο που θα κληθείτε να πληρώσετε με βάση τα εισοδήματα του 2007. Περιλαμβάνει τα έντυπα φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων [Ε1 για εισοδήματα και Ε2 για ακίνητα] με τη μορφή ακριβώς που εκδίδονται.
Η εφαρμογή είναι κατάλληλη τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες φοροτεχνικούς καθώς περιλαμβάνει τη δυνατότητα για καταχώρηση και εύκολη αναζήτηση όσων φορολογικών εντύπων θέλετε. Η εκκαθάριση του φόρου μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή και με ιδιαίτερα λεπτομερή ανάλυση των επιμέρους ποσών, υπολογίζοντας αυτόματα όλες τις φορολογικές παραμέτρους [κλίμακες, εκπτώσεις, τεκμήρια κλπ.]
Μία ακόμα μεγάλη ευκολία είναι η δυνατότητα εκτύπωσης των εντύπων και του εκκαθαριστικού σημειώματος, και μάλιστα αυτή του Ε2 σε μορφή κατάλληλη για υποβολή στην εφορία.
Δίνεται επίσης η δυνατότητα γρήγορης συμπλήρωσης του Ε1 με βάση τους κωδικούς καθώς και για συμπλήρωση των απαραίτητων πεδίων της δήλωσης Ε5 [Φορολογία εταιρειών] με άμεσο υπολογισμό του εκκαθαριστικού σημειώματος της εταιρείας.


Το πρόγραμμα είναι πλήρες και δεν χρειάζεται κανενός είδους registration.

Στα Windows Vista, μετά από την εγκατάσταση του προγράμματος θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας και να επιλέξετε από το μενού το Run as Administrator.

Download:
http://rapidshare.com/files/113711282/dilosi_forou2008.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια πρέπει να περάσουν από έγκριση για να εμφανιστούν.

Translate this page

Click to get cool Animations for your MySpace profile
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
Powered By Blogger