ΕΦΤΙΑΞΑ FORUM. ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ... http://greekdownloads.forump.net/forum
'Create

Σάββατο, 2 Μαΐου 2009

Εσείς Πόσο Μεγάλη Την Έχετε??

Εσείς Πόσο Μεγάλη Την Έχετε??


Πόσο γρήγορη είναι η DSL γραμμή σας??

Η δική μου είναι χάλια! Έχω πληρώσει DSL 768(από την Forthnet) και έχω ταχύτητα όσο μια Dialup!

Υπάρχει τρόπος να δείτε και εσείς την απόδοση της γραμμής σας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ανοίγουμε κάποια από τις παρακάτω σελίδες και πατάμε να ξεκινήσει το test.
Κατά την διάρκεια του test δεν θα πρέπει να έχουμε κάποια άλλη σελίδα ανοιχτή, ούτε να κατεβάζουμε ταυτόχρονα κάποιο αρχείο. Καλό θα ήταν να έχουμε ακόμα και το MSN κλειστό.


Η χώρα μας βρίσκεται επίσημα στην 3η θέση παγκοσμίως στην ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας. Αυτό όμως δεν μας κάνει και ανεπτυγμένη χώρα. Πληρώνουμε για ταχύτητα 768kbps και παίρνουμε 384kbps, πληρώνουμε για 2Mbps και παίρνουμε 1Mbps. Τον τελευταίο μήνα ρώτησα αρκετούς αρχάριους τι ταχύτητα DSL έχουν και οι περισσότεροι μου είπαν με χαρά "Έγώ φίλε έχω 10Mbps!!" , αφού τους είπα που να κοιτάξουν κατάλαβαν ότι είχαν 1Mbps και είχαν πέσει στην παγίδα της Forthnet και των άλλων εταιριών...

Τώρα ADSL 10Mbps με 20€ το μήνα!!(μόνο στις περιοχές ιδιόκτητου δικτύου, στις υπόλοιπες η ταχύτητα είναι 1Mbps)


H Κοροϊδία είναι πάντα με μικρά γράμματα!! Ιδιόκτητο δίκτυο σημαίνει να έχουν περάσει καλώδια μπροστά από το σπίτι σας.. Θυμάστε πρόσφατα συνεργείο να σκάβει??

Θα κλείσω αυτό το post με κάτι που οι περισσότεροι δεν το γνωρίζετε.
Στην Ελλάδα για να θεωρηθεί μία γραμμή DSL ότι έχει πρόβλημα στην ταχύτητα, θα πρέπει η ταχύτητα που κατεβάζουμε αρχεία να είναι μικρότερη από το 33% της ονομαστικής ταχύτητας.
Στην Αγγλία αυτό είναι στο 80%...
Βασιζόμενοι σε αυτό μας πλασάρουν ΤΟΣΟ αργές γραμμές.

Και κάτι τελευταίο. Σε περίπτωση που έχουν περάσει γραμμές μπροστά από το σπίτι μας, δεν μπορούμε να πιάσουμε ταχύτητα 10Mbps! Χρειάζεται ειδικός (ακριβός) εξοπλισμός. Το μέγιστο πρακτικό είναι 4Mbps ως 8Mbps..

Περαστικά μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια πρέπει να περάσουν από έγκριση για να εμφανιστούν.

Translate this page