ΕΦΤΙΑΞΑ FORUM. ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ... http://greekdownloads.forump.net/forum
'Create

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2009

Κλειδιά Για Nod32

Λίγα λόγια για το Nod 32 Antivirus:

Ενισχυμένη Προορατικές Ανίχνευση!
ESET NOD32 Antivirus ESET Version επεκτείνει την αξιόπιστη προληπτική προστασία από απειλές του Internet στο σπίτι σας. Εσείς και η οικογένειά σας μπορεί να σερφάρετε στο διαδίκτυο, η λήψη αρχείων, μοιραστείτε τις φωτογραφίες, να παίξετε παιχνίδια, και την ανταλλαγή email σε ασφαλές υπολογιστικό περιβάλλον.

Επίσης, η προληπτική προστασία του δεν θα αποβεί εις βάρος του κόστους λειτουργίας τους υπολογιστές σας αργή διότι η τεχνολογία μας τρέχει γρήγορα και εγκαθιστά σε ένα πολύ μικρό ίχνος.

ESET NOD32 Antivirus ανιχνεύει και απενεργοποιεί ιούς, trojans, worms, adware, spyware, phishing, rootkits και άλλο κακόβουλο λογισμικό.

Χτισμένη στα βραβευμένο ThreatSense ™ κινητήρα, ESET NOD32 Antivirus Version είναι μια καλά ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας που εστιάζεται σε antivirus και antispyware. ThreatSense είναι ένα "σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης" που επιτρέπει στον υπολογιστή σας βοηθήσει να βρείτε νέα ESET απειλές κακόβουλου λογισμικού που ζουν "in-the-άγρια." Συμμετοχή σε αυτή την τεχνολογία δεν θα απειλεί την ασφάλεια του υπολογιστή σας με οποιοδήποτε τρόπο. Μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτό, για να διατηρήσετε το σύστημά σας ασφαλές.

Προορατικές Ανίχνευση - Χρησιμοποιώντας τεχνολογία ThreatSense, ESET NOD32 Antivirus προορατικά προστατεύει από γνωστά και άγνωστα malware και είναι εξαιρετικά καλά στην ανίχνευση κακόβουλη συμπεριφορά και την προστασία του συστήματός σας.

Εξαιρετικά συστήματος φωτισμού αποτύπωμα - ESET NOD32 Antivirus είναι ένα smartly μηχανικής ασφάλειας λύση που να εξασφαλίζει μια γρήγορη εκκίνηση και ομαλή αποτελεσματική λειτουργία του υπολογιστή σας ...

Ονόματα χρηστών και κωδικούς πρόσβασης:
http://www.for-ever.cn/nod32/
(ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ)

Download: http://www.adaox.gr/index.cfm/id/511
(ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ)

Εγχειρίδιο: http://www.eset.com/download/EAV4_QuickStartGuide_EN_NA.pdf

Και εναλαχτικό site: http://www.nod123.cn/ Ειδική χάρη στην ikskarda

KΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ: http://www.nod32sky.com/

Εύχομαι να σας βοηθήσα αρκετά

1 σχόλιο:

Παρακαλώ για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια πρέπει να περάσουν από έγκριση για να εμφανιστούν.

Translate this page