ΕΦΤΙΑΞΑ FORUM. ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ... http://greekdownloads.forump.net/forum
'Create

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010

Ένα πρόγραμμα για τις αποδείξεις της εφορίας

Όπως θα έχετε αντιληφθεί, επικρατεί ένα "αλαλούμ" σχετικά με το θέμα των αποδείξεων από αγορές και υπηρεσίες, που θα πρέπει να συγκεντρώσουμε κατά το 2010.

Ακούγετε έντονα ότι θα πρέπει να κρατάμε όλες (σχεδόν) τις αποδείξεις από αγορές που κάνουμε και από υπηρεσίες που λαμβάνουμε.

Πως όμως θα καταγράψουμε όλες αυτές τις αποδείξεις; Την λύση μας δίνει η εφαρμογή e-Receipts.

Η λειτουργία της εφαρμογής είναι ιδιαίτερα απλή. Απλά κατεβάζετε την εφαρμογή και ξεκινάτε να καταχωρείτε τις αποδείξεις σας. Ανά πάσα στιγμή βλέπετε το σύνολο, ενώ μπορείτε να δείτε και τα σχόλια που γράψατε για κάθε απόδειξη.

Βεβαίως είναι δυνατόν να εξάγετε το σύνολο των αποδείξεων σε pdf για να μπορείτε να έχετε την κατάσταση σε έγγραφη μορφή.

Τους επόμενους μήνες, αφού οι αρμόδιες Αρχές καθορίσουν τη μορφή που θα πρέπει να έχουν τα δεδομένα, με ένα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος θα μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση που θα μετατρέπει τα στοιχεία στην ανάλογη μορφή. Εάν πάλι δεν σας ενδιαφέρει, εκμεταλλευτείτε τα βασικά χαρακτηριστικά που σας παρέχει η εφαρμογή δωρεάν.

Τα στοιχεία που εισάγετε στο σύστημα σώζονται τοπικά και σε καμία περίπτωση δεν μεταφέρονται σε οποιοδήποτε δικτυακό τόπο.

Κατεβάστε το e-Receipts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια πρέπει να περάσουν από έγκριση για να εμφανιστούν.

Translate this page