I Support the Bring Them Back Campaign
ΕΦΤΙΑΞΑ FORUM. ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ... http://greekdownloads.forump.net/forum
'Create

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5 (1ος και 2ος ΚΥΚΛΟΣ)


Στο Παρά 5 είναι ο τίτλος δημοφιλούς κωμικής σειράς της ελληνικής τηλεόρασης, που προβλήθηκε από το Mega Channel, τις χρονιές 2005-2007. Σεναριογράφος της σειράς είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος είχε και το ρόλο ενός εκ των πέντε πρωταγωνιστών.

Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά από το Mega Channel στις 26 Σεπτεμβρίου 2005 και θεωρείται ως μια από τις πιο επιτυχημένες στη ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, κρίνοντας με βάση τις μετρήσεις θεαματικότητας της AGB.


Υπόθεση
Η σειρά ασχολείται με ένα αδίστακτο και ισχυρό πρόσωπο που έχει σκοπό να εξαλείψει τα άτομα που σχετίζονται με ένα φόνο που έγινε πριν από 30 χρόνια. Ένα από αυτά τα άτομα είναι και ο πρώην Υπουργός Ευάγγελος Σταυριανίδης (Άλκης Παναγιωτίδης), ο οποίος δηλητηριάζεται κατά τη διάρκεια μιας δεξίωσης σε ένα ξενοδοχείο.





Οι Πέντε (Πρωταγωνιστές)

Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου (Σμαράγδα Καρύδη): Η τελευταία κληρονόμος μια τεράστιας περιουσίας, η Ντάλια είναι μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο, ίσως η πλουσιότερη. Στο αεροπορικό δυστύχημα σε ηλικία 20 ετών έχασε τον οδηγό της, πατέρα του Αλέξη, με τον οποίο διατηρούσε σχέση. Λάτρης των καθημερινών σειρών, μπερδεύει συχνά την πραγματικότητα με αυτές βλέποντας την αποστολή τους ως παιχνίδι. Η κακή της σχέση με τα χρήματα είναι εμφανής, όμως είναι πάντα διατεθειμένη να δώσει όλη της την περιουσία για να ξελασπώσει την πεντάδα. Στον ελεύθερο χρόνο της γράφει σενάρια για την αγαπημένη της τηλενουβέλλα (το κανάλι της οποίας αγόρασε), τα "Δάκρυα της Κονσουέλας". Η Ντάλια βρέθηκε στο ξενοδοχείο που πέθανε ο Σταυριανίδης (το οποίο και της ανήκει) για ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Ζουμπουλία Αμπατζίδου (Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου): Η Ζουμπουλία γεννήθηκε στο Αχλαδοχώρι Σερρών, όπου και διέμενε μέχρι τον γάμο της κόρης της Άννας με τον γιο της Μαριλένας Δορκοφίκη, Αλέξανδρο. Πολύ σύντομα το νιόπαντρο ζεύγος αποφάσισε να μετακομίσει προσωρινά στην Αμερική, όταν ο Αλέξανδρος έγινε δεκτός στο Χάρβαρντ. Καθώς το μωρό τους έπρεπε να μείνει στην Αθήνα, η Ζουμπουλία αναγκάστηκε να μετακομίσει στην Αθήνα για να το φροντίζει. Καταφύγιό της στις δύσκολες στιγμές αποτελεί η θρησκεία. Έχασε τον σύζυγό της Χαράλαμπο στο αεροπορικό δυστύχημα. Όταν φοβάται πολύ, φωνάζει "Ιιιι" και λιποθυμά. Αυτή η αντίδρασή της γίνεται πολύ συχνά αντικείμενο χλευασμού από την παρέα. Η Ζουμπουλία βρέθηκε στο ξενοδοχείο που πέθανε ο Σταυριανίδης ώστε να παραβρεθεί στην δεξίωση της Μαριλένας Δορκοφίκη προς τιμήν του γιου της.

Σπύρος Δελόγλου (Γιώργος Καπουτζίδης): Φοιτητής της Λογιστικής, μένει με τη γιαγιά του Σοφία από τότε που έχασε τους γονείς του στο αεροπορικό δυστύχημα σε ηλικία 11 ετών. Αγαπάει τη γιαγιά του και ανέχεται της τρέλες που κάνει με την αγαπημένη φίλη και γειτόνισσά της, Θεοπούλα. Χωρίς αμφιβολία ο πιο συνεσταλμένος της παρέας, πολλές φορές θέλει να κάνει πίσω από τον φόβο του. Ο Σπύρος βρέθηκε στο ξενοδοχείο που πέθανε ο Σταυριανίδης ώστε να επισκεφθεί τον θείο του, Γιάννη Δελόγλου.

Φώτης Βουλινός (Αργύρης Αγγέλου): Ο Φώτης είναι γιος του μικροκαναλάρχη Θωμά Βουλινού, στον οποίον ανήκει το κανάλι "ΤηλεΒΟΑΣ". Έχασε τη μητέρα και την αδελφή του στο αεροπορικό δυστύχημα και παρουσιάζει σχεδόν τις μισές εκπομπές του καναλιού. Τις άλλες μισές παρουσιάζει η ξαδέλφη του Φρίντα, την οποία και αντιπαθεί. Αγαπημένος του ήρωας ο πολυμήχανος Μαγκάιβερ, στον οποίον προσπαθεί απεγνωσμένα να μοιάσει. Ο Φώτης βρέθηκε στο ξενοδοχείο που πέθανε ο Σταυριανίδης ώστε καλύψει δημοσιογραφικά τη δεξίωση (τελικά δεν του επετράπη η είσοδος).

Αγγέλα Ιωακειμίδου (Αγγελική Λάμπρη): Γεννήθηκε στα Γιάννενα, από όπου έφυγε όταν ήταν 14 χρονών, αφού συνελήφθη επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. Και αυτή στο περίφημο αεροπορικό δυστύχημα έχασε κάποιον δικό της, τον πατέρα της. Ο οξύθυμος χαρακτήρας της και η ικανότητά της να λέει ακριβώς αυτό που σκέφτεται έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει καμία δουλειά της για μεγάλο διάστημα. Στο τέλος του πρώτου κύκλου εγκατέλειψε τη δουλειά της στον καλλιτεχνικό θίασο του Αβραάμ Λέντζου, ενώ η αστυνομία την ψάχνει, αφού τη θεωρεί υπεύθυνη για τον φόνο του Καστέλλη και της οικιακής βοηθού του. Η Αγγέλα βρέθηκε στο ασανσέρ που πέθανε ο Σταυριανίδης επειδή πήγε σε λάθος ξενοδοχείο για μια οντισιόν για τον θίασο του Αβραάμ Λέντζου.





Οι πέντε δολοφόνοι (Η πεντάδα που δολοφόνησε την Ελευθερία Ασλάνογλου)

Άρης Παυρινός ή "Αρχηγός" (Δημήτρης Πετρόπουλος): Τίποτα δεν ήταν αρχικά γνωστό για τον Αρχηγό πέραν του ότι είναι ένα αδίστακτο και πολύ ισχυρό πρόσωπο. Όπως αποκαλύπτεται στη συνέχεια, πρόκειται για τον υποψήφιο για την θέση της Πρωθυπουργίας και Πρόεδρο του (φανταστικού) κόμματος "Ελληνικός Δημοκρατικός Αγώνας". Είναι κύριος υπεύθυνος για το θάνατο του Σταυριανίδη και καθώς και των 3 πρώην φίλων τους. Το πρόσωπό του ποτέ δεν φαινόταν μέχρι το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Κατά κάποιο αδιευκρίνιστο ακόμα τρόπο, σχετίζονταν με το αεροπορικό, αλλά ο κύριός του σκοπός ήταν να εξαφανίσει τα 4 άτομα που σχετίζονται με τη δολοφονία της Ελευθερίας Ασλάνογλου. Στο τέλος του πρώτου κύκλου επεισοδίων, αναλαμβάνει την πρωθυπουργία και διαδέχεται τον Κώστα Καραμανλή. Στο όνομα αυτό γίνεται αναφορά στα επεισόδια 22, 23, 24 & 26 χωρίς να γίνεται γνωστό ποιος είναι.

Κώστας Καστέλλης (Αντώνης Μπαμπούνης): Μέλος της συμμορίας των 5, που δολοφόνησαν την Ελευθερία Ασλάνογλου. Επίσης φέρεται να είναι ετεροθαλής αδελφός του Σταυριανίδη. Θεωρείται από τον Βενετόπουλο το πειθήνιο όργανο στη δολοφονία (λόγω της ελαφρώς μειωμένης νοημοσύνης του) και πιθανώς να μην είχε ενεργό συμμετοχή. Μπήκε στην φυλακή για το σκάνδαλο της "Εξιτέρ" ενώ τελευταία ο Παυρινός τον κρατούσε απομονωμένο στη 'φροντίδα' της Φωτεινής, μιας οικιακής βοηθού. Στο τέλος τους εκτέλεσε ο Παυρινός και η δολοφονία τους κατέστησε την Αγγέλα ύποπτη, μιας και τα αποτυπώματά της βρέθηκαν στο σπίτι.

Δημοσθένης Πολίτης (Νίκος Νικολάου): Μεγαλοεκδότης. Ο πατέρας του ήταν κι αυτός στις επιχειρήσεις του τύπου στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα φαίνεται κι ο πατέρας του να ήξερε για τον φόνο αφού πίεσε τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας που δούλευε ο Μανοβιρογιαννάκης να απολύσει τον τελευταίο. Μετά το σκάνδαλο της Εξιτέρ αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ζήτησε βοήθεια από τον Παυρινό. Εκείνος του την αρνήθηκε αφού στόχευε να ανέλθει στον πρωθυπουργικό θώκο και από τότε είναι άσπονδοι εχθροί. Ο Πολίτης μέσα από τις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες του, του κάνει έντονη και πολλές φορές ύπουλη πολεμική.

Γιάννης Δελικάρης (Νίκος Αρβανίτης): Δικηγόρος. Συμφοιτητής του Παυρινού στη Θεσσαλονίκη. Όπως με τον Πολίτη έτσι και με τον Δεληκάρη, ο Παυρινός είναι εχθροί μετά το σκάνδαλο της Εξιτέρ. Κατάφερε να βάλει στο χέρι τους Πέντε καθώς και το αρχείο του Σταυριανίδη που είχαν. Το έδωσε στον Παυρινό με αντάλλαγμα να τον φυγαδεύσει στο εξωτερικό λόγω μπλεξιμάτων του με τον υποκόσμο και την ρώσικη μαφία.

Τάκης ή Χρήστος Λημνιώτης (Γιώργος Κοτανίδης): Το όνομά του το μαθαίνουμε από μια συνομιλία του Παυρινού με τον Δεληκάρη στο επεισόδιο 40. Αρραβωνιασμένος με την αδελφή της Ελευθερίας όταν δολοφονήθηκε, εν τέλει παντρεύτηκαν και κράτησε μυστικό το παρελθόν του. Έδωσε λάθος στοιχεία στους Πέντε ότι ο "Τάκης" ήταν ο Δημήτρης Σαρρής, συμμαθητής του από τη σχολή της αστυνομίας. Κατέδωσε την Αγγέλα στην αστυνομία





Οι άλλοι Πέντε (Οι πέντε που ερευνούσαν την υπόθεση πριν την ερευνήσουν οι πρωταγωνιστές)

Ευάγγελος Σταυριανίδης (Άλκης Παναγιωτίδης): Ο υπουργός που δολοφονείται επειδή προσπαθούσε μαζί με τον Γεράσιμο Βενετόπουλο να καταδώσει τη συμμορία των 5 για τη δολοφονία της Ελευθερίας Ασλάνογλου.

Γεράσιμος Βενετόπουλος (Γιώργος Κιμούλης): Φίλος της Ελευθερίας Ασλάνογλου που φυλακίστηκε για το φόνο της. Όταν ο Σταυριανίδης (που ως νέος δικηγόρος είχε αναλάβει το ρόλο του δημόσιου κατήγορου στην υπόθεση) κατάλαβε την αθωότητά του, θέλησε να τον βοηθήσει βοηθώντας τον αρχικά να δραπετεύσει και ύστερα να τον αθωώσει, ακόμα μέχρι και τον θάνατό του. Μαζί προσπαθούσαν να αποκαλύψουν το σκάνδαλο της "Εξιτέρ".

Παύλος Μανοβιρογιαννάκης (Χάρης Εμμανουήλ): Δημοσιογράφος που υποστήριξε τον Βενετόπουλο κατά την δίκη του ενάντια στην σκευωρία ενοχοποίησής του. Ξέρει πολλά για την υπόθεση καθώς και τους 5 δολοφόνους της Ελευθερίας. Μετά από την έρευνα που έκανε, δεν ξαναβρήκε πουθενά δουλειά.

Περικλής Ασλάνογλου (δεν εμφανίζεται): Αδελφός της Ελευθερίας Ασλάνογλου που δολοφονήθηκε. Ήταν επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη και δολοφονήθηκε και αυτός από τον κακό Αντρέα Καλογήρου μετά από εντολή του αρχηγού. Έψαχνε και αυτός για την αλήθεια μέχρι το θάνατό του.

Κατερίνα Ασλάνογλου (Νίκη Χαντζίδου): Η αδελφή της Ελευθερίας που ζει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Λημνιώτη, που είναι ένας από τους πέντε δολοφόνους που σκότωσαν την αδερφή της, χωρίς να το γνωρίζει η ίδια.





Οι κακοί

Ανδρέας Καλογήρου (Γεράσιμος Μιχέλης): Ή αλλιώς "ο Κακός" ή "Ο Τύπος με τα μαύρα" του οποίου το όνομα μάλλον προέρχεται από τον κλασικό κινηματογραφικό "κακό", Σπύρο Καλογήρου. Δουλεύει ως πληρωμένος δολοφόνος για τα συμφέροντα του Αρχηγού τον οποίον μόνο αυτός έχει δει. Πολλές φορές έχει διασταυρωθεί με τους Πέντε, είτε επειδή αυτοί βρίσκονται στο δρόμο του, είτε επειδή αυτός ανακαλύπτει τα ίχνη τους. Όσες φορές τους παγίδευσε κατάφεραν να αποδράσουν, ενώ τους θεωρούσε νεκρούς.

Νίκος Καλαθάς (ψηλός) (Πατρίκιος Κωστής): Το δεξί χέρι του Καλογήρου και πληρωμένος δολοφόνος. Δεν ξέρουμε τίποτα γι' αυτόν, εκτός από το ότι για μια μόνο φορά ο Ανδρέας τον απεκάλεσε με το όνομά του. Χαρακτηριστικό είναι το ύψος του. Ενώ ο Φώτης, η Αγγέλα, και η Ντάλια ήταν όμηροι στο σπίτι του Παύλου, η Αμαλία τον χτύπησε άθελά της με το αυτοκίνητο, και τον χρησιμοποίησαν για ανταλλαγή.

Γυναίκα του υπουργού (Έλενα Παπαβασιλείου): Ερωμένη ενός εκ των κακών, βοήθησε στη δολοφονία του άντρα της. Θα την δολοφονούσε ο εραστής της για να μη υπάρχουν μάρτυρες αλλά γλύτωσε κατά τύχη από τους Πέντε και διέφυγε στο εξωτερικό.

Βασίλης (Μάνος Πιντζής): Δολοφόνος και εραστής της γυναίκας του υπουργού.

Τίμος (Θεόδωρος Ανθόπουλος): Σερβιτόρος που έμμισθα δηλητηρίασε άθελά του τον Σταυριανίδη.

Ζάννα Ιωάννου (Σοφία Βογιατζάκη): Σχεδιάστρια μόδας που σύστησε τον σερβιτόρο στον Καλογήρου και πρώην γυναίκα του. Ένα από τα ονόματα του "κακού" είναι και "Γιάννης" σύμφωνα με τα λεγόμενα της.

Ντίνα (Μαριάννα Λουκάκη): Νοσοκόμα, πρώην φιλενάδα του Καλογήρου, που τον βοηθούσε στο νοσοκομείο. Στο δεύτερο κύκλο είναι η πρώτη που ανακαλύπτει σιγά - σιγά το "ρόλο" της Αμαλίας στην ιστορία.

Δολοφόνος νο3 (Αντώνης Καρυστινός): Τον προσέλαβε ο Αρχηγός για σκοτώσει τους πέντε αλλά και τον "ανίκανο" Καλογήρου (τον πρώτο κακό). Ο μόνος που κατάφερε να ανακαλύψει την ταυτότητα των Πέντε, απήγαγε τη Θεοπούλα (νομίζοντας πως είναι η γιαγιά του Σπύρου), αλλά σκεφτόταν να προδώσει τον Αρχηγό στους πέντε με αντάλλαγμα τα (πολύ περισσότερα) λεφτά της Ντάλιας. Όμως προλαβαίνει και τον σκοτώνει πρώτος ο Καλογήρου, ενώ ήταν έτοιμος να προδώσει τους Κακούς με αντάλλαγμα τα λεφτά της Ντάλιας.

Αργύρης (Αναστάσης Κολοβός): Αδελφός του τρίτου κακού και "Χάκερ των Η/Υ". Πεθαίνει μαζί με τον αδελφό του από τον Καλογήρου σε "τροχαίο ατύχημα".

Ηθοποιός (Κώστας Μπάρας): Άνεργος ηθοποιός που προσλήφθηκε από τον Καλογήρου (τύπος με τα μαύρα) για να υποδυθεί τον Παύλο Μανοβιρογιαννάκη και να προσπαθήσει να πιάσει τους Πέντε.





Συμπρωταγωνιστές

Σοφία Μπαξεβάνη (Ειρήνη Κουμαριανού): Η γιαγιά του Σπύρου (μητέρα της μητέρας του). Ανέλαβε την κηδεμονία του από τότε που οι γονείς του χάθηκαν στο δυστύχημα. Παρά τα 68 της χρόνια, δεν χάνει την ευκαιρία να απολαύσει τη χαρά της ζωής με κάθε τρόπο, μαζί με την επιστήθια φίλη και γειτόνισσά της Θεοπούλα. Το μόνο που θέλει είναι να διασκεδάζει και δεν δίνει καθόλου σημασία στην ηλικία της.

Θεοπούλα Τζίνη (Έφη Παπαθεοδώρου): Κατοικεί μαζί με το γιο και την "κοντή" νύφη της στην πολυκατοικία. Η Θεοπούλα πάσχει από άνοια, αλλά και από σύνδρομο καταδίωξης από την "κοντή της νύφη". Μαζί με την Σοφία (ή Σόφη όπως την λέει) προσπαθούν να περάσουν τον χρόνο τους όσο πιο δημιουργικά γίνεται μέσα από δραστηριότητες όπως η εξάσκηση σε μουσικά όργανα, η ζωγραφική, τα ταξίδια ή το μίνι-γκολφ και δεν μπορούν να καταλάβουν τι βρίσκουν οι συνομήλικές τους στο κέντημα. Η υπερδραστηριότητα που διακρίνει τις δύο ηλικιωμένες φάνηκε πολλές φορές χρήσιμη στους Πέντε, που διέφυγαν μέχρι και το θάνατο χάρη στη βοήθειά τους. Η Θεοπούλα όπως αναφέρεται και στο επεισόδιο 16 μπορεί να απομνημονεύει πρόσωπα και μετά να τα ζωγραφίζει ολόιδια.

Φρίντα Παπαπαρασκευά (Μελίνα Κυριακοπούλου-Δινιόζου): Ξαδέρφη του Φώτη και συμπαρουσιάστριά του στα προγράμματα του "TηλεΒΟΑ". Η Φρίντα μάχεται αέναα και με όλους τους τρόπους για να ανελιχθεί στην πυραμίδα του σταρ σύστεμ, πεπεισμένη για την ικανότητα της για λαμπρή καριέρα. Η μονομανία της αυτή τη φέρνει συχνά σε διαπληκτισμούς με τον νεότερό της ξάδερφο, Φώτη.

Μαριλένα Δορκοφίκη (Ελένη Κριτά): Γόνος πλούσιας και σημαίνουσας οικογένειας της Αθήνας και Βουδίστρια. Ο προπάππος της, Ιάσονας Δορκοφίκης, διετέλεσε πρόξενος στη Γαλλία. Συμπεθέριασε με τη Ζουμπουλία, όταν η κόρη της τελευταίας παντρεύτηκε τον γιο της. Η μοίρα τις έφερε να συγκατοικούν, μιας και η μετακόμιση του ζευγαριού στην Αμερική έφερε τη Ζουμπουλία στο πλούσιο σπίτι της Μαριλένας για να αναλάβει την επίβλεψη και το μεγάλωμα του νεογέννητου εγγονού τους. Η Μαριλένα εξαιτίας της διαφοράς της με τη συμπεθέρα της τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε ιδιοσυγκρασία, δυσκολεύεται σε αυτή την ιδιότυπη συμβίωση. Από ότι φαίνεται δεν ξέρει τίποτα από μωρά πράγμα που φαίνεται όταν κλαίει το μωρό!

Θωμάς Βουλινός (Παύλος Ορκόπουλος): Ο πατέρας του Φώτη. Ιδιοκτήτης του μικρού περιθωριακού τηλεοπτικού σταθμού "ΤηλεΒΟΑΣ" που έχει χάσει τη γυναίκα του και την κόρη του στο μοιραίο αεροπορικό δυστύχημα. Έχει ιδιαίτερα στενή σχέση με τον γιο του Φώτη μιας και είναι οι μόνοι επιζήσαντες της οικογένειας του. Ο Θωμάς Βουλινός έχει γίνει δέκτης του ενδιαφέροντος τόσο της Ζουμπουλίας όσο και της συμπεθέρας της, Μαριλένας την οποία και τελικά παντρεύτηκε, χωρίς όμως η πρώτη να σταματήσει να τον διεκδικεί. Λόγω επαγγέλματος και θέσεως έχει βοηθήσει πολύ την αποστολή των Πέντε. Στα νιάτα του ήταν ο καλύτερος "πειρατής" μέσω ασυρμάτων ενώ τώρα γράφει τις ειδήσεις στο κανάλι του.

Αλέξης Στεργίου (Μιχάλης Μαρίνος): Οικονομικός διαχειριστής της Ντάλιας. Έχασε τον πατέρα του στο γνωστό αεροπορικό δυστύχημα σε ηλικία 14 ετών. Ο πατέρας του δούλευε στην οικογένεια Χατζηαλεξάνδρου ως σωφέρ και φαίνεται να είχε ερωτική σχέση με τη Ντάλια. Ο ίδιος, αν και έχει αναλάβει τη διοίκηση του συνόλου της αυτοκρατορίας Χατζηαλεξάνδρου, αδυνατεί να καταλάβει το "Τόλμη και Γοητεία" που "όλοι τα 'χουν με όλους". Με τη Ντάλια, αν και είναι τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες, έχει μια γοητευτική σχέση που ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, κάτι το οποίο τους οδήγησε στο κρεβάτι και τον Αλέξη ερωτευμένο μαζί της...

Αβραάμ Λέντζος (Ιωσήφ Ιωσηφίδης): Σκηνοθέτης και σεναριογράφος πειραματικού θεάτρου. Έχει αναλάβει τον ερασιτεχνικό θίασο που δουλεύει η Αγγέλα. Γράφει το "Η σφαγή του Ποσειδώνα" που είναι βασισμένο στο "Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα" του Φεντερίκο_Γκαρθία_Λόρκα, το οποίο τελικά δεν ολοκληρώνει. Πρόκειται και έναν "politically incorrect" θεατράνθρωπο(sic), που έχει στόχο να "σκοτώσει το κλασικό και το κοινώς αποδεκτό". Αγαπημένο του είναι να βάζει τον θίασο να κάνει αυτοσχεδιασμούς ενώ τώρα γράφει το νέο του έργο που βρίσκεται στη πιο σημαντική σελίδα. Την πρώτη!

Μάρθα-Ρίτσα (Πόπη Χριστοδούλου): Οι δίδυμες υπηρέτριες της Ντάλιας η οποία μόλις πρόσφατα ανακάλυψε ότι είναι δύο και όχι μία.

Τζακ (Σταμάτης Πατρώνης): Κάμερα μαν (ο μοναδικός) του ΤηλεΒόα.

DOWNLOAD: http://www.torrenthound.com/hash/645cbde50434ad40ba96cf1f64bb436f6121a213/torrent-info/Sto-Para-Pente-1os-kai-2os-kyklos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια πρέπει να περάσουν από έγκριση για να εμφανιστούν.

Translate this page

Click to get cool Animations for your MySpace profile
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
Powered By Blogger